E-mailings

Verstuur e-mails met een ziel

Het buzzwoord van nu is e-mailmarketing. Doe je hier niks mee, dan laat je geld liggen. Nu is het opbouwen van een e-maillijst één ding, maar het versturen van de juiste (follow-up) e-mails die ergens over gaan een tweede. Misschien gaat het bij jou daar ook mis.

E-mailings

Word je ’s nachts geplaagd in je slaap door de vraag: wanneer verstuur ik welke e-mail en wat zet ik er in vredesnaam in? Dan kan het resultaat zijn dat je zonder plan content verspreidt. Die je lezers als spam zien, waardoor ze zich vaak snel weer uitschrijven voor jouw lijst. Ook kan het zijn dat je een online cursus wilt lanceren, waarvoor je je klanten warm wilt maken via een e-mailcampagne.
Het liefst zou je het schrijven van je e-mails willen uitbesteden. Aan iemand die weet hoe je e-mails schrijft die wél gelezen worden. Iemand die weet hoe je een e-mailtekst slim opbouwt richting de gewenste call to action. En ook alles weet van hoe vaak, wanneer en in welke volgorde je een e-mailreeks (of autoresponder sequence) verstuurt. Daar kom ik om de hoek kijken.
  Laat mij je e-mail copy tweaken tot die bijna perfect is (want jij en ik weten dat perfectie niet bestaat) tijdens een E-mail Copy Care sessie.

E-mail Copy Care

Boek je E-mail Copy Care sessie voor een intensieve review van de belangrijkste e-mails binnen je campagne, of follow-up e-mails na inschrijving op je e-maillijst. Dit levert je direct meer engagement en verkoop op. Plus inzicht in hoe je toekomstige e-mails zelf beter kunt schrijven. E-mail Copy Care is voor ondernemers en online bureaus, die de kwaliteit van hun e-mailmarketing willen verbeteren. Of die binnenkort een dienst lanceren of een event organiseren.

Wat komt er aan de orde:

 1. E-mail storytelling
 2. Aantrekkelijke onderwerpregels
 3. Juiste tekstopbouw
 1. Herkenbare tone of voice
 2. Overtuigende calls to action
 3. Framework salesfunnel
Wat er niet aan de orde komt, is het technische deel van je e-mailmarketing. Zoals het opzetten van een Mailchimp of Mailerlite account, het maken van lijsten, groepen en segmenten, of het ontwerpen van templates en het bijhouden van statistieken. Hiervoor kan ik je iemand anders aanraden binnen mijn netwerk.

Hoe het werkt

Stap 1: Afspraak inplannen

Stap 2: Schrijven

Stap 3: Sessie

Wat E-mail Copy Care je oplevert

 • Hoger doorklikpercentage naar je landingspagina of salespagina
 • Hoger openingspercentage van je e-mails
 • Duurzame relatie met je potentiële klanten
 • Stijging verkoop van je online dienst of tickets voor je event
 • Hogere expertstatus

Wat Haarlems Teksthuis voor je kan betekenen

Mijn kennis van wat wel en niet werkt in e-mailmarketing komt onder andere van mijn werk voor Emerce (multichannelplatform over online business en marketing). Waar ik in mijn rol als ‘head of copy’ al meer dan 100 werfmails heb geredigeerd voor internationale events en opleidingen. Plus interne presentaties heb gegeven over onder meer ‘De anatomie van een goede nieuwsbrief’.

Weet je wat het geheim is?

E-mailmarketing scoort het hoogst van alle kanalen als het gaat om je ROI (return on investment). Ofwel: wat je eruit haalt is vele malen meer dan wat je erin stopt. Dat kan geld zijn, maar ook tijd. Dat betekent dus dat e-mailmarketing je zelfs meer oplevert dan social media marketing.

Klaar om betere e-mails te versturen?

Laten we samen snel resultaten boeken!

E-mailings 20/02/2017

Bedrijfsgegevens

Gratis checklist

Gratis checklist met 60 power woorden - Haarlems Teksthuis
Meer kliks en klanten via je website?
Krijg direct toegang tot de 60 meest effectieve power woorden, die instinctief aanzetten tot lezen, klikken en kopen.