SEO

Schrijft en gij zult gevonden worden

Je hebt een website waar je je vingers bij aflikt. Je schrijft zelfs af en toe een blog. Maar Google laat je website mooi links liggen. Pas ergens op de 7e pagina kom je tevoorschijn. Je maakt je daarom zorgen of je klanten je wel kunnen vinden.

SEO copywriting

Daarom wil je ‘iets’ met zoekmachine optimalisatie. Ofwel: SEO. Want je hebt gehoord dat je door betere zoekresultaten een hogere positie in Google krijgt. En inderdaad is het zo dat je website door meer kliks meer bezoekers trekt. Alleen levert je dat niet meer klanten op. Je trekt wel meer mensen, maar die blijven niet hangen op je site.

Hoe los je dat op?

De oplossing is om in je teksten rekening te houden met specifieke zoektermen, die jouw ideale klant in de zoekbalk intypt. Zodat Google ook precies die mensen naar je website brengt. Je richt je in je teksten op je doelgroeppersoon, je buyer persona, en welke content je doelgroeppersoon wilt. Je zet je bezoeker dus op de eerste plaats en niet Google. Hiervoor denk je na over het natuurlijke woordgebruik van je doelgroeppersoon, en maak je logische combinaties van zoektermen. Wil je dat niet allemaal zelf hoeven uitzoeken? Ik snap je meteen.
  Gelukkig weet ik de weg in de wereld van zoekwoorden. Waar jij je voordeel mee kan doen tijdens een SEO Copy Care sessie.

SEO Copy Care

In een SEO Copy Care sessie licht ik je website door en check ik, naast de juiste zoektermen, ook de andere ranking factoren van Google. Op basis van de uitkomsten stel ik een actiepuntenlijst op en herschrijf eventueel de belangrijkste pagina’s van je website. Waarbij ik rekening houd met de zoekwoorddichtheid, zonder dat de pagina’s als spam worden gezien. SEO Copy Care is advies op maat voor teksten die je klanten zullen vinden, verleiden en overtuigen.

Hoe het werkt

Stap 1: Afspraak inplannen

Stap 2: Onderzoek

Stap 3: Sessie

Wat SEO Copy Care je oplevert

Een SEO Copy Care sessie levert je makkelijk te implementeren adviezen op voor zoekmachine-vriendelijke webteksten. Die de natuurlijke flow van de lezer volgen en kort en bondig geformuleerd zijn. Zodat jouw teksten:

  • Meer relevante bezoekers aantrekken
  • Meer conversie opleveren
  • Een eenheid vormen en overal dezelfde boodschap vertellen
  Na afloop van de sessie weet je precies wat je te doen staat om je doelgroep aan te trekken. En ontvang je een lijst met de belangrijkste zoekwoorden en zoekwoordcombinaties, die je ook voor je blog of social media berichten kunt gebruiken.

Behoefte aan SEO advies waar je direct wat mee kan?

Laten we kennismaken!

SEO 20/02/2017

Bedrijfsgegevens

Gratis checklist

Gratis checklist met 60 power woorden - Haarlems Teksthuis
Meer kliks en klanten via je website?
Krijg direct toegang tot de 60 meest effectieve power woorden, die instinctief aanzetten tot lezen, klikken en kopen.